Главная » Компании » «Евро Финанс» протестует против провокаций СМИ

«Евро Финанс» протестует против провокаций СМИ

ЗАЯВА Компанія «Євро Фінанс ЛТД», що будує сучасний сталепрокатний завод (Білоцерківський район, Київська область), висловлює своє обурення з приводу появи неправдивої та провокаційної інформації в ефірі телеканалів «Студія «1+1», ТК «ТОНІС» та у газеті «Сільські Вісті». У цих ЗМІ прозвучала однобока та недостовірна інформація щодо наявності на будівельному майданчику заводу місць поховання тварин уражених вірусом сибірської виразки.

Начальник управління ветеринарної медицини в Білоцерківському районі Володимир Вовкотруб, керуючись даними районного ветеринарного архіву та фактичною відсутністю кісток, офіційно заявив, що скотомогильника тварин, хворих на сибірку, на території будмайданчику заводу не існує. Тому хвилюватися, немає жодних підстав.

Прикро відзначати, що протягом останніх двох років питання будівництва сучасного та екологічно безпечного підприємства через «зусилля» певних політичних сил постійно гальмується та політизується. Усі негативні прояви в бік масштабного інвестиційного проекту припадають на пік політичної активності в країні. Так, минулого року провокаційні акції проти будівництва заводу проходили саме напередодні позачергових парламентських виборів. Цьогоріч ситуація повторюється і набуває більш витончених, а подекуди єзуїтських методів боротьби. Віднині, до замовних акцій протесту додається й масове залякування громадян з використанням брудних PR-технологій. Найгірше, що тему залякування активно підхоплюють вищезгадані засоби масової інформації.

Компанія «Євро Фінанс ЛТД» звертається до керівників ЗМІ та журналістів з проханням більш зважено ставитися до появи різноманітного роду негативної інформації щодо проекту будівництва сталепрокатного заводу, перевіряти її та дотримуватися принципів журналістської етики та об’єктивності. Зі свого боку, керівництво «Євро Фінанс ЛТД» відкрите до діалогу з представниками ЗМІ та готове надавати вичерпну інформацію щодо проекту будівництва сталепрокатного заводу та діяльності компанії «Євро Фінанс ЛТД».

Прес-служба ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД»

Будівництво майбутнього підприємства здійснюється в правовому полі з врахуванням усіх необхідних державних дозволів та погоджень. Компанія «Євро Фінанс ЛТД» сподівається, що органи державної влади дадуть відповідну оцінку вище згаданим фактам і найближчим часом політична складова буде усунута з процесу реалізації цього інвестиційного проекту.

Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показанОбязательные для заполнения поля помечены *

*

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

x

Check Also

Никакой ускоренной процедуры по вступлению Украины в ЕС не будет

Об этом заявил министр-делегат по европейским делам при Министерстве иностранных дел Франции Клеман Бон в ...